Nollning HT14

Under de första dagarna av nollning så pimpade vi våra ovvar och fixade oss väl så att vi såg ut som grymma pirater. Jag, Sofie, Hanna och Jessica har hängt i princip hela nollningen och även varit mycket med Anders och Fredrik. Första veckan bestod främst av mycket lära-känna för nollorna, klassiska namnlekar, sånger och smöra för generalerna. Nollegrupperna har verkligen varit hårda mot varandra, mycket "Barnasinne"sånger och krig mellan grupperna, för kul. Busserna in till festerna i stan har varit proppade med glada, lulliga studenter och studentkänslan har verkligen varit på topp. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ju längre nollningen har gått desto mer delmoment i själva tävlandet har avverkats. Nollorna har varit grymma på tävlingarna och killarna går verkligen all in, dessvärre är tjejerna inte lika roliga iår menmen. Ärtor och punch var grymt, älskar militärstilen och hälften av nollorna blir alltid lika förvånade över hur folk bara tvärtvända vid denna tidpunkt. Något av det bästa var att älskade Amanda kom lagom till poängjakten! Var dock grymt eggad på att tagga mina nollor så vi köttade på under kvällen så Mandy chillade med Malin och Jessi till en början. Senare under kvällen så fixade jag och Sofie in Amanda på studentpuben så vi alla kunde fortsätta ha en grym kväll, älskade brudar alltså! Bästa på den kvällen var dock när Amandas knä hoppade ur led, haha hon hoppade upp typ 2 meter i luften och landade direkt på röven, haha...that's my girl. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mot slutet av nollningen så var det obligatoriska flottracet vilket Karlstads ekonomer lyckades ro hem av Julias nollegrupp, Avatarerna - grymt! Vi hade många grymma fester i slutet, särskilt student-torsdagarna då vi varit på Koriander, särskilt en kväll då vi alla skulle tagga till nollorna och jag fick tag i en stol så jag kunde stå över alla min nollor, tagga till dom så de skriker "Pirates" över hela Koriander - pluspoäng för oss! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Att vara fadder under årets höst har varit grymt - fått lära känna så mycket folk och haft det så himla kul! Kan dock erkänna att min nollning när jag var nolla var såå mycket bättre, finns fortfarande ingen nollegrupp som slår Pippi! I princip så har vi festat varje dag, haft en massa lekar med nollorna, försökt göra så att de ska lära känna varandra och oss, göra så de förstår sig på studentlivet.
   Det har varit en massa fester, Campusfesten, Välkomstfesten, Studenttorsdagar, efterfester, förfester, you name it. De senaste två veckorna har varit hektiska men ack så roliga. De som inte är faddrar går miste om så mycket, det är verkligen två veckor av studentlivet som man inte vill slippa.