Jul!

Firade jul hos Gunnar iår tillsammans med mamma, mormor, morfar, Johanna och Gunnars mamma. Maten var jättegod och jag hade t.o.m. bidragit genom att göra pannacotta. Överraskade mormor med en almanacka med alla i familjen inkluderade samt en stor bild av mig, Tara och Ella och morfar fick ljudböcker då han nyligen börjat låna sådana från biblioteket.
 
Mamma fick den största överraskningen av alla, en bok fylld av minnen och fina bilder. Som planerat och önskat så grät hon och även mormor. Enligt mormor var det "Det bästa jag någonsin gjort". För trots allt bra och dåligt som hänt mellan mamma och mig de senaste åren så kommer hon alltid vara min mamma, oavsett vad. 
 
För min del var det den bästa julen på länge, fick så himla fina julklappar - över all förväntan och allt var bara på topp! Sen fick jag äntligen ro om min familj under en längre tid, vilket i dessa tider är svårslaget, för det finns inget bätre än ens familj, iaf inte min familj. Gud vad jag älskar dom, varenda kotte. We might fight hard but we love even harder, en så bra beskrivning på min känslofyllda, passionerade, dumdistriga lilla familj.