Semester i Göteborg

På söndagen åkte jag och Amanda till Göteborg för några sköna dagars semester! Lägenheten som vi fick låna låg ultimat, mitt inne i stan och den var hur fin som helst! Första dagen kände vi för att turista ordentligt. Vi vandrade till Feskekörka, gick runt i småbutikerna på Haga och fikade på mysigt fik. Passade även på typiska turistplatser som Poseidon.
 
Efter en sushilunch gick vi till Liseberg för att sänka medelåldern rejält, haha! Var så jäkla rädd inför Helix och brukar vanligtvis inte skrika men nu jäklar skrek jag. Var lite skräckblandad förtjusning..haha dock inte lika mycket förtjusning för Amanda sedan när jag tvingade upp henne i Lisebergshjulet! Payback ;) Utsikten därifrån var dock helt fantastisk! Man såg hur långt som helst och förutom höjdskräcken hos oss båda så var det en fin tur över Götet. 
 
Dagen därpå stod Saluhallen, lite shopping i Norstan, Universeum och en tur med Paddan på listan! Aldrig varit på Universeum och tyvärr var det vi och x antal barnfamiljer som hade tänkt samma tanke den regniga dagen...men var definitivt en upplevelse där favoriten var akvariet och rymdavdelningen. Men dock slog det inte turen med Paddan, var så himla mysigt att åka runt på kanalen och på det öppna vattnet samtidigt som man fick höra om stadens historia. Som en föredetta guide så slukar jag all sådan info direkt, haha. 
 
Sista dagen bestod av lugnt strosande i staden samt en tur med det lilla tåget som åker genom staden, så ännu en historielektion. Mestadels åkte vi med tåget då vi hade köpt ett Citycard så vi utnyttjade våra rabatter till fullo samt var tåget ganska sött, haha. Överlag hade jag verkligen den ultimata semestern! Dagar fyllda med aktiviteter, nya saker att se och göra, god mat med drinkar, mysiga innekvällar - men det absolut bästa var att spendera tid med min bästa vän. ❤️ 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tack älskade du, att just jag får ha dig som min bästa vän och att du alltid finns vid min sida! 😍