Finaste 20 års firandet

Under gårdagen blev jag firad av mina fina här i Karlstad! Vi började kvällen med att äta mat på Mongolian Steakhouse, mitt favoritställe! Jag och mina närmaste brudar satt och åt god mat i någon timme för att sedan gå upp till Annas lägenhet och föra. Under förfesten var även Anders och Max där, sedan kom även Jonte, Andre och Fredrik. Det spelades ölspel, tändes tårta, öppnade fina presenter, dansade, drack och bara njöt av alla fina som kommit för att fira mig. 
 
Senare drog vi in mot stan för att gå på studenttorsdag på Koriander och det var nog det bästa vi gjort! Träffade så många från klassen, minglade bland dem och vi dansade tillsammans. Musiken som spelades var defintivt topp 5 på utekvällar. Imme och jag fick energikick efter varje ny låt, så bra musik och hela gänget samlades tillsammans på dansgolvet och dansade i flera timmar!
 
Imrans kommentar på kvällen var oslagbar: Dethär är den bästa utekvällen någonsin och då fyller inte ens jag år!". Och det var ju hela grejen, den lyckade kvällen, all tid som lagts ner och alla skratt och den glädje som känts under kvällen fanns genom att vi firade mig. Kvällen var tillägnad mig och känslan jag hade när jag gick hem var oslagbar.