1 år!

<3

1 år med dig! 

Jag visste inte vad kärlek var innan jag fick dig. När du kom in i mitt liv förändrade du allt. Du är en sådan människa som man aldrig skulle vilja leva utan, för allt du gör är så underbart och du får mig alltid att må som bäst.

Du anar inte hur glad jag blir över dina överraskningar, som när du gjorde körsbärshjärtat och när du kommer med rosor i famnen. Du visar alltid hur mycket man betyder för dig och jag blir alltid lika rörd och lycklig av det du gör.

Den tryggaste platsen jag vet är din famn, när du tar dina armar runt mig så försvinner allt annat. Du gör mig trygg som ingen annan. När du ser att jag blir illa till mods tar du min hand och säger att allt är okej. De dagar då jag tycker att allt känts pyton så kommer du som solen efter regnet och lyser upp. 

Under hela tiden jag har känt dig så har du alltid funnits vid min sida.
Du var där för mig som en vän när jag behövde det som mest, även fast du ville vara mer än en vän. Du tog mina behov framför dina egna. Bara det bevisar sann kärlek och det är exakt vad du är, du är sann kärlek för mig. 


27/3 - 10, ett år med dig - det är bara början.
Jag tror på detta, jag tror på oss. För vi litar på varandra och vi älskar varandra, man kan inte begära mer. Jag ska göra allt för att få ha kvar dig, för inget vore komplett utan dig.

Jag älskar dig Joakim Ludvigsson, av hela mitt hjärta!
- Tu es tout pour moi! <3

12