Nostalgidagarna

Nostalgidagarna 10-12

Den 10, var jag med Amanda och vi gick en Tipsrunda, men vann vi? Såklart inte, okej frågorna man fick var minst 40 år gamla. Seriöst, en fråga var "Vad hände inte på 60-talet?".
Både jag & Amanda var som frågetecken :) haha!

Amanda & jag.

Den 11, var jag på förmiddagen med Amanda & sedan på kvällen med Lovisa. Lovisa & jag träffade på Alexander, vi cyklade med honom. Eller "cyklade" jag satt på hans styre & Lovisa satt där bak. Jävlar jag trodde vi skulle krascha!

Senare mötte vi Sanna, Filippa. Lovisa tyckte de va status att hon hade Filippas gamla säng - så började allt om level och status! Ännu senare träffade vi Pontus, Marcus & Martin (Steenarna) det va ganska kul faktiskt :)
Sen träffa vi Richard som bara hade druckit "en fucking lättöl". Haha, damn!  Lovisa sov över. Fun night!
Jag & Lovisa

Den 12, jag & Lovisa var ute och gick så såg vi Oscar Johansson klippa gräset - du skulle hört Lovisas kommentar "Shit! Kolla vilka muskler han har!" På kvällen bestämde vi att åka till Storfors dagen därpå (utan att älskling fick reda på det) hihi!
Vi var även med Anna & Amanda, vi sprang ifrån ett par mörkhyade killar som förföljde oss runt halva torget. Fyfan vilken panik jag hade, vi sprang som idioter! Sov över hos Lovisa den kvällen.
Oscar.


Bästa nostalgidagarna någonsin! <3
12