Återvändning

För första gången på länge så har jag fått vara hemma i Grythyttan och verkligen bara fått "vara". Denna termin har varit sjukt hektisk och det har inte funnits många tillfällen för en att hämta andan och verkligen slappna av. Men om en vecka så är andra året av civilekonomprogrammet avklarat! 
 
Så denna helg har bestått av att träffat vänner och familj samt bli firad då jag fyllde år för en vecka sedan. I fredags gick jag och några vänner till en restaurang här i Grythyttan som heter Cornelis, där vi åt och drack gott samt pratade ikapp om allt som hänt från det att vi sist sågs. Var precis en sådan kväll jag behövde för att få ytterligare energi av de som jag tycker allra mest om!
 
Sedan igår åkte jag och tjejerna för att fira vår väns 21-års dag vid hans sommarstuga. Där träffade vi några av de som vi umgicks mest med under gymnasietiden, så det var lite av en efterlängtad reunion samt att jag träffade en tjej från min klass.Otroligt nog så var min vän vår gemensamma nämnare, vilket verkligen visar hur liten världen är ibland. Kvällen avslutades med att vi dunka alldeles för hög musik in mot Karlskoga där det blev obligatoriskt fyllekäk för att sedan fortsätta resan hem till sängen och hyttan.