Nollegruppen står stark

Första året av Civilekonomprogrammet avklarat och terminens sista tenta är gjord! Globaliseringen var en liten tenta, hade pluggat lite för lite men förhoppningsvis går det bra ändå. Hjärnan är redan inställd på sommarlov men nu har vi bara en uppsats och ett seminarium kvar sen har vi långledigt i två månader! 
 
Firandet av att sista tentan är avklarad gjordes i en mysig park inne i stan. Hela nollegruppen samlades för att grilla, spela kubb, dunka musik, röka vattenpipa, dricka gott och för att bara samlas och ha en kul kväll tillsammans! Killarna spelade kubb där Andre och Jonte ständigt förlorade, vilket vinnarskallarna inte riktigt tålde. Imme hade med sig vattenpipan, vilket uppskattades då den flitigt skickades runt och antalet bilder med rökande babes som gör rökmoln ökade markant, haha. 
 
Kvällen var så himla lyckad, alla samlades och var på gott humör. Vi hade lika bra stämning som alltid och när man tänker på det så är det ganska otroligt. Människor som lottades fram till att skapa en grupp har skapat en sådan kontakt att vi firar varandra, träffas varje dag, lunchar tillsammans, åker på resor, festar med varandra. Personer som bara för några månader sedan var främlingar har nu blivit en del av ens vardag och verkligen bidragit till att utgöra en stor del av ens liv. Så fina människor allihopa, fina och bra på sina egna vis och jag är så stolt över att få vara en del av Pippi, världens bästa nollegrupp.